Blijf op de hoogte via Instagram en Facebook!

  • White Instagram Icon

 

Bij het boeken van een fotoshoot met Maxime Willemsen Fotografie gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Maxime Willemsen Fotografie
Renkum
 VERSIE JULI 2018
 
Definities
Foto: Door de fotograaf aan de opdrachtgever geleverd digitaal werk.
Fotograaf: Maxime Willemsen Fotografie, tevens opdrachtnemer.
Fotoshoot: Overeenkomst waarbij de fotograaf een fotoreportage levert aan de opdrachtgever.
Klant: Foto aanvrager, tevens opdrachtgever en ontvanger.

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen fotograaf en klant. Dit geldt ook na de beëindiging van de overeenkomst (ofwel fotoshoot), tenzij afwijkingen schriftelijk zijn vastgelegd.

Aanvraag
Een aanvraag is ten alle tijden geheel vrijblijvend. Indien er een overeenkomst is gesloten mag de fotograaf de prijzen niet meer aanpassen. De prijzen op de site ten tijde van afspraak zijn leidend. De overeenkomst mag binnen twee weken door beide partijen worden herroepen.

Fotoshoot
Voor de fotoshoot wordt er een moment gekozen die voor beide partijen, fotograaf en klant, passend is. Zowel de fotograaf als klant mogen in geval van slecht weer de fotoshoot afzeggen. Dit wordt uiterlijk op de dag zelf gezamenlijk besloten.

Foto's
De foto's worden binnen drie weken conform het gekozen pakket verzonden aan de klant. Hierbij wordt er in overeenstemming met de klant besloten of de foto's op Social Media geplaatst mogen worden*. De foto's worden altijd nabewerkt geleverd. Onbewerkte foto's mogen dan ook niet op Social Media geplaatst worden.

De ontvanger dient altijd naamsvermelding te gebruiken wanneer de foto's op Social Media geplaatst worden. Het verwijderen van de copyright is dan ook niet toegestaan.

*Dit is niet het geval bij een gratis portfolioshoot. Indien er sprake is van een portfolioshoot gaat de klant akkoord met het plaatsen van de foto op Social Media of de website.

Betaling
Bij de fotograaf kan alleen contant betaald worden.

Redactioneel en commercieel gebruik
Voor het commercieel gebruik moet toestemming gevraagd worden aan de fotograaf. Hier zal een ander tarief voor gerekend worden dan is overeengekomen bij de overeenkomst.

Het bewerken van de foto in enige vorm (bijsnijden, filters, copyright verwijderen, etc.) is niet toegestaan.

 

Privacy

In het kader van de Algemene Verordening Persoonsgegevens vraagt de fotograaf altijd expliciet toestemming voor het gebruik van foto's ten behoeve van het portfolio, Social Media of de website.

Aansprakelijkheid
De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke of materiële schade veroorzaakt tijdens een fotoshoot.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now